Preventieakkoord Zuid-Limburg is live!

De afgelopen maanden hebben de 16 Zuid-Limburgse gemeenten en tal van maatschappelijke partners uit het onderwijs, zorg en de sport gewerkt aan het Preventieakkoord Zuid-Limburg. Met dit akkoord leveren we samen een bijdrage aan een gezonder Zuid-Limburg. Een van de ambities hierbij is bijvoorbeeld het streven naar meer gezonde kinderopvanglocaties. Het Preventieakkoord sluit naadloos aan op de ambities van het programma Trendbreuk.

Met trots dragen wij, als een van de partners van het Preventieakkoord, deze samenwerking uit. Op de website van de Trendbreuk lees je meer informatie en is ook het volledige Preventieakkoord terug te vinden.

In deze kick-off video ​zijn een aantal partners aan het woord, waaronder Ludo Marchal als een van onze locatiemanagers binnen de kinderopvang.

 

Agora-aanbod in KC De Loft niet van start

Stichting Kindante en de MIK & PIW Groep hebben de afgelopen periode intensief samengewerkt aan de realisatie van Agora op KC De Loft. Ons doel was om een vernieuwend concept te realiseren dat zou bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op een unieke en toekomstbestendige manier.

Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

MIK & PIW Groep en Stichting Kindante gaan Agora aanbieden in KC De Loft in Sittard. De beoogde startdatum van 1 januari 2024 blijkt, ondanks alle inspanningen, niet haalbaar. In de aanloop naar 1 januari is gebleken dat het vormgeven van onderwijs en kinderopvang volgens Agora meer voorbereiding vraagt.