Lees mee in ons kanskracht magazine

Met trots presenteren we het Kanskracht Magazine, een bundeling aan verhalen van MIK & PIW Groep en verschillende samenwerkingspartners. Het magazine staat boordevol inspirerende verhalen die bijdragen aan onze gezamenlijke missie: het vergroten van de kanskracht van de samenleving van vandaag en morgen.
Het afgelopen half jaar zijn verhalen opgehaald, collega’s en partners geïnterviewd en zijn projecten onder de loep genomen. Verhalen over projecten, initiatieven en samenwerkingsverbanden tussen collega’s én met partners hebben op basis van de thema’s uit onze meerjarenstrategie een welverdiend podium gekregen. Dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit mooie project!

Nieuwsgierig geworden? Lees vanaf nu het Kanskracht magazine digitaal

Agora-aanbod in KC De Loft niet van start

Stichting Kindante en de MIK & PIW Groep hebben de afgelopen periode intensief samengewerkt aan de realisatie van Agora op KC De Loft. Ons doel was om een vernieuwend concept te realiseren dat zou bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op een unieke en toekomstbestendige manier.

Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

MIK & PIW Groep en Stichting Kindante gaan Agora aanbieden in KC De Loft in Sittard. De beoogde startdatum van 1 januari 2024 blijkt, ondanks alle inspanningen, niet haalbaar. In de aanloop naar 1 januari is gebleken dat het vormgeven van onderwijs en kinderopvang volgens Agora meer voorbereiding vraagt.