Jeugdlab broedkas

Vandaag vindt er een nieuw en maatschappelijk initiatief plaats dat erop gericht is betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties in Maastricht duurzaam met elkaar te verbinden: Broedkas. Samen voor Maastricht en Trajekt hebben de handen ineen geslagen voor dit unieke concept.

Vijf initiatieven zullen gedurende het project Broedkas samen ‘broeden’ op hun ideeën. Voor de initiatieven die deelnemen zijn er in het Sphinxkwartier 5 Broedkassen ingericht: De Ruimte SNS bank — “Moneywise” – Student Hotel — “ Bed-talk” – Blanche Dael — “Koffie dik kijken” – Lumiere — “een lichtend voorbeeld” – Belvedere info Centrum — “blik op de toekomst”. JeugdLAB ondersteunt dit initiatief om initiatieven en activiteiten met elkaar te verbinden en etaleren.

Heb jij een mooi initiatief en wil je graag aansluiten bij JeugdLAB en een Broedkas? Vertel het ons! Neem contact met ons op via 088-3650600 en deel jouw idee/initiatief!

 

Leerwerkbedrijf YOULP is een broedplaats voor talent

Kindante, MIK & PIW Groep en Vista College zijn een mooie samenwerking aangegaan. De drie organisaties hebben een nieuw en uniek leer-werktraject opgezet onder de naam YOULP (YOU Learn and Practice).

Preventieakkoord Zuid-Limburg is live!

De afgelopen maanden hebben de 16 Zuid-Limburgse gemeenten en tal van maatschappelijke partners uit het onderwijs, zorg en de sport gewerkt aan het Preventieakkoord Zuid-Limburg. Met dit akkoord leveren we samen een bijdrage aan een gezonder Zuid-Limburg.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.