Jeugdlab broedkas

Vandaag vindt er een nieuw en maatschappelijk initiatief plaats dat erop gericht is betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties in Maastricht duurzaam met elkaar te verbinden: Broedkas. Samen voor Maastricht en Trajekt hebben de handen ineen geslagen voor dit unieke concept.

Vijf initiatieven zullen gedurende het project Broedkas samen ‘broeden’ op hun ideeën. Voor de initiatieven die deelnemen zijn er in het Sphinxkwartier 5 Broedkassen ingericht: De Ruimte SNS bank — “Moneywise” – Student Hotel — “ Bed-talk” – Blanche Dael — “Koffie dik kijken” – Lumiere — “een lichtend voorbeeld” – Belvedere info Centrum — “blik op de toekomst”. JeugdLAB ondersteunt dit initiatief om initiatieven en activiteiten met elkaar te verbinden en etaleren.

Heb jij een mooi initiatief en wil je graag aansluiten bij JeugdLAB en een Broedkas? Vertel het ons! Neem contact met ons op via 088-3650600 en deel jouw idee/initiatief!

 

Feestelijke lancering Vitaalin046.nl in Beek, Geleen en Sittard

Vitaalin046.nl- een initiatief van het sociaal werk van MIK & PIW Groep – is al een tijdje in de lucht. Nu is het moment gekomen om ook het grote publiek kennis te laten maken met dit online platform voor inwoners van de Westelijke Mijnstreek van 50 jaar ouder.

Gratis kinderopvang: hoe kan het wel?

In een korte film, gemaakt door Maatschappelijke Kinderopvang, vertellen medewerkers over hoe zij op innovatieve manieren oplossingen bedenken en toepassen voor het personeelstekort.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.