Jeugdlab broedkas

Vandaag vindt er een nieuw en maatschappelijk initiatief plaats dat erop gericht is betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties in Maastricht duurzaam met elkaar te verbinden: Broedkas. Samen voor Maastricht en Trajekt hebben de handen ineen geslagen voor dit unieke concept.

Vijf initiatieven zullen gedurende het project Broedkas samen ‘broeden’ op hun ideeën. Voor de initiatieven die deelnemen zijn er in het Sphinxkwartier 5 Broedkassen ingericht: De Ruimte SNS bank — “Moneywise” – Student Hotel — “ Bed-talk” – Blanche Dael — “Koffie dik kijken” – Lumiere — “een lichtend voorbeeld” – Belvedere info Centrum — “blik op de toekomst”. JeugdLAB ondersteunt dit initiatief om initiatieven en activiteiten met elkaar te verbinden en etaleren.

Heb jij een mooi initiatief en wil je graag aansluiten bij JeugdLAB en een Broedkas? Vertel het ons! Neem contact met ons op via 088-3650600 en deel jouw idee/initiatief!

 

MIK & PIW Groep kijkt vooruit met een alerte kinderopvang

De wereld om ons heen is complex en verandert voortdurend. Vooruitkijkend verwachten we voor de kinderopvang binnen een aantal jaar een stelselwijziging. Ook weten we dat de ontwikkelingen rondom de Rijke Schooldag* impact gaan hebben op onze kinderopvangorganisaties (MIK & Spelenderwijs).

Website ‘Werken bij MIK en PIW Groep’ is live!

De gloednieuwe ‘werken bij MIK & PIW Groep’ website met het motto ‘Ben de kracht achter kansen’ is live! Want onze kanskracht, dat zijn onze eigen medewerkers die iedere dag met hart en ziel werken binnen kinderopvang, sociaal werk en ondersteunende diensten.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.