Het is vandaag de Dag van de Mantelzorg

Wij, van MIK & PIW Groep, vinden het belangrijk dat onze medewerkers werk en mantelzorgtaken op vitale wijze kunnen combineren. Vandaag, op de Dag van de Mantelzorg, gaat onze aandacht dan ook uit naar alle medewerkers met mantelzorgtaken. Mantelzorgers zijn onmisbaar. Juist daarom is het zo belangrijk dat zij ook goed voor zichzelf zorgen. En dat is soms een uitdaging.

Ben of ken je een mantelzorger, weet dat je er niet alleen voor staat: praat er over met vrienden, familie, collega’s, je leidinggevende of neem contact op met het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek. Zij luisteren en denken graag met je mee.

Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek Sittard-Geleen, Beek – Limburg: https://www.steunpuntmantelzorg-wm.nl/

 
#mantelzorgvriendelijkeorganisatie #kanskracht

Themabijeenkomst zorgverzekering

Een zorgverzekering is voor iedereen verplicht. Maar welke zorgverzekering past bij je? Waar betaal je eigenlijk voor? Wat zit er in de basisverzekering en waarvoor is een aanvullende verzekering nodig? Wil je hier meer informatie over, bezoek dan één van de informatiebijeenkomsten.

Het is vandaag de Dag van de Mantelzorg

Wij, van MIK & PIW Groep, vinden het belangrijk dat onze medewerkers werk en mantelzorgtaken op vitale wijze kunnen combineren. Vandaag, op de Dag van de Mantelzorg, gaat onze aandacht dan ook uit naar alle medewerkers met mantelzorgtaken.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.