Het is vandaag de Dag van de Mantelzorg

Wij, van MIK & PIW Groep, vinden het belangrijk dat onze medewerkers werk en mantelzorgtaken op vitale wijze kunnen combineren. Vandaag, op de Dag van de Mantelzorg, gaat onze aandacht dan ook uit naar alle medewerkers met mantelzorgtaken. Mantelzorgers zijn onmisbaar. Juist daarom is het zo belangrijk dat zij ook goed voor zichzelf zorgen. En dat is soms een uitdaging.

Ben of ken je een mantelzorger, weet dat je er niet alleen voor staat: praat er over met vrienden, familie, collega’s, je leidinggevende of neem contact op met het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek. Zij luisteren en denken graag met je mee.

Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek Sittard-Geleen, Beek – Limburg: https://www.steunpuntmantelzorg-wm.nl/

 
#mantelzorgvriendelijkeorganisatie #kanskracht

Agora-aanbod in KC De Loft niet van start

Stichting Kindante en de MIK & PIW Groep hebben de afgelopen periode intensief samengewerkt aan de realisatie van Agora op KC De Loft. Ons doel was om een vernieuwend concept te realiseren dat zou bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op een unieke en toekomstbestendige manier.

Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

MIK & PIW Groep en Stichting Kindante gaan Agora aanbieden in KC De Loft in Sittard. De beoogde startdatum van 1 januari 2024 blijkt, ondanks alle inspanningen, niet haalbaar. In de aanloop naar 1 januari is gebleken dat het vormgeven van onderwijs en kinderopvang volgens Agora meer voorbereiding vraagt.