Kanskracht podcast

Kanskracht, de podcastserie van MIK & PIW Groep

Kanskracht is de podcastserie van MIK & PIW Groep. Een podium voor en door professionals in kinderopvang en sociaal werk. Elke week schuift er een nieuwe gast, vanuit MIK & PIW Groep of extern, aan om zijn of haar verhaal over Kanskracht te delen.

Onze host is niemand minder dan Ruud Kleinen, bekend van L1. Hij interviewt onze gasten met veel enthousiasme, nieuwsgierigheid en een vleugje humor, zodat jij binnen 20 minuten up-to-date bent en nieuwe kennis en energie hebt opgedaan.

Wil jij de Kanskracht Podcast volgen?

Abonneer je op ons podcast kanaal via Buzzsprout of zoek MIK & PIW Groep op via jouw favoriete podcastkanaal. Beluister de podcasts onderweg naar je werk, tijdens een ontspannen wandeling of lekker thuis na een drukke dag. Tip: de eerste podcast met Raymond Clement is nu te beluisteren! Luister de eerste aflevering hier.

Aanmelden voor de podcast

Heb jij een mooi verhaal om te delen op het gebied van Kanskracht binnen kinderopvang of sociaal domein? Ben jij een interessante gast door je werk en/of zienswijze? Meld je dan aan via dit online formulier. We nemen na aanmelding contact met je op.

 

Agora-aanbod in KC De Loft niet van start

Stichting Kindante en de MIK & PIW Groep hebben de afgelopen periode intensief samengewerkt aan de realisatie van Agora op KC De Loft. Ons doel was om een vernieuwend concept te realiseren dat zou bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op een unieke en toekomstbestendige manier.

Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

MIK & PIW Groep en Stichting Kindante gaan Agora aanbieden in KC De Loft in Sittard. De beoogde startdatum van 1 januari 2024 blijkt, ondanks alle inspanningen, niet haalbaar. In de aanloop naar 1 januari is gebleken dat het vormgeven van onderwijs en kinderopvang volgens Agora meer voorbereiding vraagt.