Website ‘Werken bij MIK en PIW Groep’ is live!

Website ‘werken bij MIK & PIW Groep’ is live!

De gloednieuwe ‘werken bij MIK & PIW Groep’ website met het motto ‘Ben de kracht achter kansen’ is live! Want onze kanskracht, dat zijn onze eigen medewerkers die iedere dag met hart en ziel werken binnen kinderopvang, sociaal werk en ondersteunende diensten. Dat dragen we met trots uit. Op www.werkenbijmikenpiwgroep.nl lees je alles over ons kanskracht-verhaal, inspirerende verhalen van medewerkers hoe zij het werken bij MIK & PIW Groep en haar stichtingen ervaren én vind je alle vacatures uit onze organisaties terug op één plek. Achter welke kans wil jij de kracht zijn?

Lees op www.mik-piwgroep.nl meer over al onze stichtingen, ook deze website is in een nieuw jasje gestoken.

Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

MIK & PIW Groep en Stichting Kindante gaan Agora aanbieden in KC De Loft in Sittard. De beoogde startdatum van 1 januari 2024 blijkt, ondanks alle inspanningen, niet haalbaar. In de aanloop naar 1 januari is gebleken dat het vormgeven van onderwijs en kinderopvang volgens Agora meer voorbereiding vraagt.

Themabijeenkomst zorgverzekering

Een zorgverzekering is voor iedereen verplicht. Maar welke zorgverzekering past bij je? Waar betaal je eigenlijk voor? Wat zit er in de basisverzekering en waarvoor is een aanvullende verzekering nodig? Wil je hier meer informatie over, bezoek dan één van de informatiebijeenkomsten.