MIK & PIW Groep staat achter gastvrijheid gemeente Sittard-Geleen

Binnenkort ontvangt Sittard-Geleen 300 gasten in haar gemeente. MIK & PIW Groep staat voor de kanskracht van burgers. Jong en Oud. Als organisatie van sociaal werk, welzijn en kinderopvang in Sittard-Geleen zullen wij met alle mogelijke middelen bijdragen aan de gastvrijheid van onze gemeente. Voor kinderen en volwassenen. Samen met alle partners dragen wij bij aan het succes. Het succes dat we straks samen vieren. Omdat we dan hebben laten zien dat het ook anders kan. Wij staan met elkaar achter de moedige en noodzakelijke keuze van de gemeente bij te dragen in het opvangvraagstuk. Dat is spannend. Dat roept emoties op. Maar het is ook kanskracht. Voor jong en oud. Burgers en nieuwe burgers. Voor iedereen.

Locatie Agora Westelijke Mijnstreek bekend

MIK & PIW Groep en Kindante werken intensief samen aan de gezamenlijke ambitie om Agora-aanbod aan te bieden in de Westelijke Mijnstreek. De locatie hiervoor is nu bekend: Kindcentrum De Loft in Sittard.

MIK & PIW Groep staat achter gastvrijheid gemeente Sittard-Geleen

Binnenkort ontvangt Sittard-Geleen 300 gasten in haar gemeente. MIK & PIW Groep staat voor de kanskracht van burgers. Jong en Oud. Als organisatie van sociaal werk, welzijn en kinderopvang in Sittard-Geleen zullen wij met alle mogelijke middelen bijdragen aan de gastvrijheid van onze gemeente.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.