MIK & PIW Groep staat achter gastvrijheid gemeente Sittard-Geleen

Binnenkort ontvangt Sittard-Geleen 300 gasten in haar gemeente. MIK & PIW Groep staat voor de kanskracht van burgers. Jong en Oud. Als organisatie van sociaal werk, welzijn en kinderopvang in Sittard-Geleen zullen wij met alle mogelijke middelen bijdragen aan de gastvrijheid van onze gemeente. Voor kinderen en volwassenen. Samen met alle partners dragen wij bij aan het succes. Het succes dat we straks samen vieren. Omdat we dan hebben laten zien dat het ook anders kan. Wij staan met elkaar achter de moedige en noodzakelijke keuze van de gemeente bij te dragen in het opvangvraagstuk. Dat is spannend. Dat roept emoties op. Maar het is ook kanskracht. Voor jong en oud. Burgers en nieuwe burgers. Voor iedereen.

Agora-aanbod in KC De Loft niet van start

Stichting Kindante en de MIK & PIW Groep hebben de afgelopen periode intensief samengewerkt aan de realisatie van Agora op KC De Loft. Ons doel was om een vernieuwend concept te realiseren dat zou bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op een unieke en toekomstbestendige manier.

Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

MIK & PIW Groep en Stichting Kindante gaan Agora aanbieden in KC De Loft in Sittard. De beoogde startdatum van 1 januari 2024 blijkt, ondanks alle inspanningen, niet haalbaar. In de aanloop naar 1 januari is gebleken dat het vormgeven van onderwijs en kinderopvang volgens Agora meer voorbereiding vraagt.