Nieuwe website Partners in Welzijn!

De nieuwe website van Partners in Welzijn, onderdeel van MIK & PIW Groep, is live gegaan! De site oogt fris en dynamisch en is gebruiksvriendelijk. Zo vindt iedere inwoner van de Westelijke Mijnstreek nog beter en sneller zijn weg binnen het aanbod in sociaal werk van Partners in Welzijn!

Tahnee Kerbusch en Claudia Sanders, beiden procesondersteuner bij Partners in Welzijn, zijn nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van deze nieuwe website. Claudia Sanders vertelt: “De nieuwe website laat de bezoeker een eerste keuze maken op basis van leeftijdscategorie, hierna ziet hij of zij in één oogopslag op welke gebieden Partners in Welzijn kan ondersteunen. Zo vinden bezoekers snel de juiste informatie. Op de website is ook duidelijk de verbinding met de andere stichtingen en platformen van MIK & PIW Groep zichtbaar. Deze verbinding is immers onze kracht! In de toekomst hopen we ook nog extra functionaliteiten toe te voegen, bijvoorbeeld de mogelijkheid dat mensen zich online kunnen aanmelden voor trainingen.”

Bekijk hier de nieuwe website van Partners in Welzijn.

Feestelijke lancering Vitaalin046.nl in Beek, Geleen en Sittard

Vitaalin046.nl- een initiatief van het sociaal werk van MIK & PIW Groep – is al een tijdje in de lucht. Nu is het moment gekomen om ook het grote publiek kennis te laten maken met dit online platform voor inwoners van de Westelijke Mijnstreek van 50 jaar ouder.

Gratis kinderopvang: hoe kan het wel?

In een korte film, gemaakt door Maatschappelijke Kinderopvang, vertellen medewerkers over hoe zij op innovatieve manieren oplossingen bedenken en toepassen voor het personeelstekort.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.