Feestelijke overname van De Brug door Knooppunt Informele Zorg

๐…๐ž๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ๐ง๐š๐ฆ๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐ƒ๐ž ๐๐ซ๐ฎ๐  ๐๐จ๐จ๐ซ ๐Š๐ง๐จ๐จ๐ฉ๐ฉ๐ฎ๐ง๐ญ ๐ˆ๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐ž๐ฅ๐ž ๐™๐จ๐ซ๐ .

Op 3 november vierden wij op feestelijke wijze de overname van De Brug door het Knooppunt Informele Zorg. De bestuurders en wethouder Ivo Tillie van de Gemeente Sittard-Geleen spraken de genodigden toe en Marion Vromen, sociaal geriater en specialist ouderengeneeskunde bij Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg gaf een inspirerende sessie over het thema dementie.

De activiteiten van vrijwilligersorganisatie De Brug zijn sinds 1 september jl. ondergebracht bij Knooppunt Informele Zorg, een van de stichtingen van MIK & PIW Groep. Het Knooppunt en De Brug zijn geen onbekenden van elkaar en werken al jarenlang intensief samen. De nieuwe situatie biedt veel kansen om de samenwerking en de informele zorg nog meer te versterken!

De Brug als โ€˜merknaamโ€™ en de activiteiten die De Brug uitvoert blijven voortbestaan in de huidige vorm. Voor cliรซnten van De Brug blijven de coรถrdinatoren het eerste aanspreekpunt en hebben ze contact met dezelfde, vertrouwde vrijwilligers als voorheen.

Agora-aanbod in KC De Loft niet van start

Stichting Kindante en de MIK & PIW Groep hebben de afgelopen periode intensief samengewerkt aan de realisatie van Agora op KC De Loft. Ons doel was om een vernieuwend concept te realiseren dat zou bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op een unieke en toekomstbestendige manier.

Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

MIK & PIW Groep en Stichting Kindante gaan Agora aanbieden in KC De Loft in Sittard. De beoogde startdatum van 1 januari 2024 blijkt, ondanks alle inspanningen, niet haalbaar. In de aanloop naar 1 januari is gebleken dat het vormgeven van onderwijs en kinderopvang volgens Agora meer voorbereiding vraagt.