Feestelijke overname van De Brug door Knooppunt Informele Zorg

๐…๐ž๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ๐ง๐š๐ฆ๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐ƒ๐ž ๐๐ซ๐ฎ๐  ๐๐จ๐จ๐ซ ๐Š๐ง๐จ๐จ๐ฉ๐ฉ๐ฎ๐ง๐ญ ๐ˆ๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐ž๐ฅ๐ž ๐™๐จ๐ซ๐ .

Op 3 november vierden wij op feestelijke wijze de overname van De Brug door het Knooppunt Informele Zorg. De bestuurders en wethouder Ivo Tillie van de Gemeente Sittard-Geleen spraken de genodigden toe en Marion Vromen, sociaal geriater en specialist ouderengeneeskunde bij Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg gaf een inspirerende sessie over het thema dementie.

De activiteiten van vrijwilligersorganisatie De Brug zijn sinds 1 september jl. ondergebracht bij Knooppunt Informele Zorg, een van de stichtingen van MIK & PIW Groep. Het Knooppunt en De Brug zijn geen onbekenden van elkaar en werken al jarenlang intensief samen. De nieuwe situatie biedt veel kansen om de samenwerking en de informele zorg nog meer te versterken!

De Brug als โ€˜merknaamโ€™ en de activiteiten die De Brug uitvoert blijven voortbestaan in de huidige vorm. Voor cliรซnten van De Brug blijven de coรถrdinatoren het eerste aanspreekpunt en hebben ze contact met dezelfde, vertrouwde vrijwilligers als voorheen.

Mantelzorgtest biedt inzicht in de impact van mantelzorg en verwijst naar passendeย ondersteuning

Gemeente Sittard-Geleen en Gemeente Heerlen zijn de eerste gemeenten in Limburg waarvan inwoners de online mantelzorgtest kunnen doen. De mantelzorgtest geeft een beeld van hoe zwaar een mantelzorger wordt belast. Mantelzorgers die de test invullen krijgen daarna praktische tips en een overzicht van (lokale) hulp bij zorg voor hun naaste.

Feestelijke overname van De Brug door Knooppunt Informele Zorg

Op 3 november vierden wij op feestelijke wijze de overname van De Brug door het Knooppunt Informele Zorg. De bestuurders en wethouder Ivo Tillie van de Gemeente Sittard-Geleen spraken de genodigden toe.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.