Talkshow ‘Sociaal en gezond ouder worden. Hoe doet ú mee?’ online bekijken

Hoe we vitaal ouder worden stond maandag 7 juni centraal tijdens een boeiende online talkshow onder leiding van Sander Kleikers. Tijdens het informatieve én interactieve programma kwamen diverse thema’s zoals een gezonde levensstijl, meedoen in onze samenleving, mantelzorg, zingeving, dementie en de laatste levensfase aan bod. Kortom, thema’s die ertoe doen bij het ouder worden.

De talkshow was met name bedoeld voor vijftigplussers en iedereen die belangstelling heeft in sociaal en gezond ouder worden, óók naasten, professionals en vrijwilligers werkzaam in zorg en welzijn. De hele talkshow met informatieve, bijzondere en intense gesprekken kunt u nu online bekijken.

‘Sociaal en gezond ouder worden’ werd aangeboden door een samenwerking van Knooppunt Informele Zorg, Netwerk Palliatieve Zorg Westelijke Mijnstreek, Centrum voor Levensvragen Westelijke Mijnstreek, Hulp bij dementie en Gewenste Zorg in de Laatste Levensfase.

 

Agora-aanbod in KC De Loft niet van start

Stichting Kindante en de MIK & PIW Groep hebben de afgelopen periode intensief samengewerkt aan de realisatie van Agora op KC De Loft. Ons doel was om een vernieuwend concept te realiseren dat zou bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op een unieke en toekomstbestendige manier.

Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

MIK & PIW Groep en Stichting Kindante gaan Agora aanbieden in KC De Loft in Sittard. De beoogde startdatum van 1 januari 2024 blijkt, ondanks alle inspanningen, niet haalbaar. In de aanloop naar 1 januari is gebleken dat het vormgeven van onderwijs en kinderopvang volgens Agora meer voorbereiding vraagt.