Vrijwilligersorganisatie De Brug verder onder vlag Knooppunt Informele Zorg

Vrijwilligersorganisatie De Brug is sinds 1 september 2023 jl. onderdeel van het Knooppunt Informele Zorg, een stichting van MIK & PIW Groep. Het bestuur van De Brug was al enige tijd op zoek naar een goede samenwerkingspartner om de kwaliteit en duurzaamheid van haar dienstverlening ook in de toekomst te kunnen garanderen. Deze partner heeft ze in het Knooppunt Informele Zorg gevonden. Het Knooppunt en De Brug zijn geen onbekenden van elkaar en werken al jarenlang intensief samen. De nieuwe situatie biedt veel kansen om de samenwerking en de informele zorg nog meer te versterken!  

De Brug als ‘merknaam’ en de activiteiten die De Brug uitvoert blijven voortbestaan in de huidige vorm. Cliënten van De Brug zullen weinig merken van de overname. De coördinatoren blijven voor hen het eerste aanspreekpunt en zij hebben contact met dezelfde, vertrouwde vrijwilligers als voorheen. 

Aandacht voor Limburgs dialect met Käoke-Kokkerelle-Orkes

Aandacht voor Limburgs dialect met Käoke-Kokkerelle-Orkes. Troubadours van de Toekomst, initiatiefnemer van Jongk gelieërd, Good gedoan!, is een collectief van eigenzinnige liedjesmakers in het Limburgs. De troubadours willen graag de liefde voor ons dialect, en voor leedjes in ’t plat doorgeven aan nieuwe generaties.

Vrijwilligersorganisatie De Brug verder onder vlag Knooppunt Informele Zorg

Vrijwilligersorganisatie De Brug is sinds 1 september 2023 jl. onderdeel van het Knooppunt Informele Zorg, een stichting van MIK & PIW Groep. De nieuwe situatie biedt veel kansen om de samenwerking en de informele zorg nog meer te versterken!  

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.