Feestelijke lancering Vitaalin046.nl in Beek, Geleen en Sittard

Vitaalin046.nl – een initiatief van het sociaal werk van MIK & PIW Groep – is al een tijdje in de lucht. Nu is het moment gekomen om ook het grote publiek kennis te laten maken met dit online platform voor inwoners van de Westelijke Mijnstreek van 50 jaar ouder. Op 22, 23 en 24 mei aanstaande gebeurt dit met een feestelijk programma in Geleen, Sittard en Beek. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig.

Over Vitaalin046.nl

Op Vitaalin046.nl leest u nieuws, artikelen en ervaringsverhalen en ziet u filmpjes over uiteenlopende thema’s. Er is bijzondere aandacht voor meedoen in de samenleving, anderen ontmoeten, blijven bewegen, een gezonde leefstijl, vrijwilligerswerk en mantelzorg. Ook onderwerpen zoals dementie, digitale vaardigheid bevorderen, ondersteuning bij geld- en regelzaken, laatste levensfase en afscheid komen aan bod. Allemaal belangrijke thema’s voor alle 50-plussers.

Lees meer over de feestelijke lancering op: Feestelijke lancering Vitaalin046.nl in Beek, Geleen en Sittard – Vitaalin046.nl

MIK & PIW Groep staat achter gastvrijheid gemeente Sittard-Geleen

Binnenkort ontvangt Sittard-Geleen 300 gasten in haar gemeente. MIK & PIW Groep staat voor de kanskracht van burgers. Jong en Oud. Als organisatie van sociaal werk, welzijn en kinderopvang in Sittard-Geleen zullen wij met alle mogelijke middelen bijdragen aan de gastvrijheid van onze gemeente.

Feestelijke lancering Vitaalin046.nl in Beek, Geleen en Sittard

Vitaalin046.nl- een initiatief van het sociaal werk van MIK & PIW Groep – is al een tijdje in de lucht. Nu is het moment gekomen om ook het grote publiek kennis te laten maken met dit online platform voor inwoners van de Westelijke Mijnstreek van 50 jaar ouder.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.