Lisa Behrendt nieuw lid Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van MIK & PIW Groep heeft Lisa Behrendt benoemd tot lid Raad van Toezicht. Lisa volgt Philippe Meyers op die per 1 maart a.s. zal aftreden in verband met het aflopen van de tweede (en daarmee laatste) termijn.

Lisa Behrendt is als Directeur Zorg werkzaam bij GGZ Oost Brabant. Lisa over haar nieuwe positie bij MIK & PIW Groep: “Mijn ervaring als directeur in de specialistische GGZ wil ik gebruiken om als toezichthouder vanuit een open en nieuwsgierige houding steeds de status quo uit te dagen en vanuit gezamenlijke inspiratie en verbinding de zorg continu te verbeteren. Oplossen van taaie uitdagingen en het creëren van innovatie op het gebied van zorg en bedrijfsvoering, om zo vanuit een stevige uitgangspositie als MIK & PIW Groep kansen te kunnen creëren voor mensen die minder kansrijk zijn, maakt mij enthousiast. Ik verheug mij op een vruchtbare samenwerking.”

Bert Schroën, voorzitter van de Raad van Toezicht vindt Lisa een waardevolle aanvulling op het huidige team. Schroën vervolgt: “Lisa’s ervaring, expertise en gedrevenheid sluiten uitermate goed aan bij de visie van MIK & PIW Groep waarin o.a. netwerksamenwerking en innovatie belangrijke pijlers zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat Lisa een waardige opvolger is van onze kundige collega Philippe en kijken uit naar de samenwerking.”

Feestelijke lancering Vitaalin046.nl in Beek, Geleen en Sittard

Vitaalin046.nl- een initiatief van het sociaal werk van MIK & PIW Groep – is al een tijdje in de lucht. Nu is het moment gekomen om ook het grote publiek kennis te laten maken met dit online platform voor inwoners van de Westelijke Mijnstreek van 50 jaar ouder.

Gratis kinderopvang: hoe kan het wel?

In een korte film, gemaakt door Maatschappelijke Kinderopvang, vertellen medewerkers over hoe zij op innovatieve manieren oplossingen bedenken en toepassen voor het personeelstekort.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.