Lisa Behrendt nieuw lid Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van MIK & PIW Groep heeft Lisa Behrendt benoemd tot lid Raad van Toezicht. Lisa volgt Philippe Meyers op die per 1 maart a.s. zal aftreden in verband met het aflopen van de tweede (en daarmee laatste) termijn.

Lisa Behrendt is als Directeur Zorg werkzaam bij GGZ Oost Brabant. Lisa over haar nieuwe positie bij MIK & PIW Groep: “Mijn ervaring als directeur in de specialistische GGZ wil ik gebruiken om als toezichthouder vanuit een open en nieuwsgierige houding steeds de status quo uit te dagen en vanuit gezamenlijke inspiratie en verbinding de zorg continu te verbeteren. Oplossen van taaie uitdagingen en het creëren van innovatie op het gebied van zorg en bedrijfsvoering, om zo vanuit een stevige uitgangspositie als MIK & PIW Groep kansen te kunnen creëren voor mensen die minder kansrijk zijn, maakt mij enthousiast. Ik verheug mij op een vruchtbare samenwerking.”

Bert Schroën, voorzitter van de Raad van Toezicht vindt Lisa een waardevolle aanvulling op het huidige team. Schroën vervolgt: “Lisa’s ervaring, expertise en gedrevenheid sluiten uitermate goed aan bij de visie van MIK & PIW Groep waarin o.a. netwerksamenwerking en innovatie belangrijke pijlers zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat Lisa een waardige opvolger is van onze kundige collega Philippe en kijken uit naar de samenwerking.”

Verbreden en versterken taalontwikkeling: TaalTelt

Het project heeft als doel om de taalontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar te verbreden en versterken door te werken vanuit eenzelfde visie en methode in het onderwijs en peuteropvang. Hierdoor wordt een zo goed mogelijke overdracht en overstap van peuteropvang naar basisschool gerealiseerd.

Agora onderwijs: Stichting Kindante en MIK & PIW Groep slaan de handen in elkaar

Stichting Kindante en MIK & PIW Groep slaan de handen in elkaar en bouwen samen aan een Agora Kindcentrum in de Westelijke Mijnstreek. Dit initiatief is ontstaan uit vragen van ouders. Samen met de Vereniging Agora werken wij op dit moment aan dit mooie initiatief. En daar nodigen we ook jou graag voor uit om over mee te denken!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.